Дні науки

15.05.2020 09:05

Завершилися Дні науки у Рівненському державному гуманітарному університеті, які дали можливість гідно представити науковий доробок закладу, а також побачити тенденції і перспективи його інноваційного розвитку.
Кафедра педагогіки і психології (дошкільної та корекційної) імені проф. Т.І. Поніманської долучилася до цих святкових подій і взяла активну участь у Звітній науковій конференції викладачів, співробітників і здобувачів вищої освіти РДГУ.
Сьогодні на онлайн-засіданні, організованому засобами хмарної платформи для проведення відеоконференцій Zoom, працювало паралельно шість секцій:
Секція 1 «Професійна підготовка майбутніх фахівців дошкільної та спеціальної освіти» (керівник – д.пед.н., професор Дичківська І.М. ); секція 2 «Актуальні проблеми дошкільної педагогіки і психології» (керівник – к.пед.н., доц. Горопаха Н.М.); секція 3 «Перспективні напрямки досліджень у галузі дошкільного дитинства» (керівник – к.пед.н., доц. Шадюк О.І. ); секція 4 «Актуальні проблеми спеціальної та інклюзивної освіти» (керівник – к.пед.н., доц. Косарєва Г.М., Козлюк О.А.); секція 5 «Навчання та виховання дітей з особливими потребами» (керівник – к.пед.н., доц. Павлюк Т.О.); секція 6 «Методики дошкільної освіти» (керівник – к.пед.н., доцент Маліновська Н.В.). Було виголошено понад 100 доповідей на актуальні теми дошкільної та спеціальної освіти.