Доцент Козлюк О.А. 16.03.2023 року завершила навчання тренерів!

18.03.2023 09:18
Завершується цікавий і продуктивний тиждень і як підсумок хочеться поділитись досвідом онлайн-навчання тренерів з підвищення кваліфікації педагогічних працівників щодо впровадження професійного стандарту «Керівник (директор) закладу дошкільної освіти».
Доцент Козлюк О.А. 16.03.2023 року завершила навчання тренерів організоване Міністерство освіти і науки України та Український інститут розвитку освіти за інформаційної підтримки Видавництво "Ранок".
Курс складався з 11 онлайн-занять, на яких було розглянуто 10 тем, серед яких: професійний стандарт як ключовий елемент взаємодії ринку праці та управління персоналом (роль та алгоритм провадження); структура основний зміст, можливості стандарту; стратегічний розвиток ЗДО: стратегічне управління, розвиток, стратегічна комунікація та нормативно-правова компетентність; управління ЗДО; лідерство та партнерська взаємодія; безперервний особистісний та професійний розвиток та ін. Особливо сподобався творчий, нестандартний підхід до організації онлайн-навчання, цікаві завдання для самостійної роботи та рефлексивні вправи, що дозволили засвоїти програму навчання на належному рівні.