І етап конкурсу студентських наукових робіт

14.12.2016 16:26

14.12.2016 р. на засіданні кафедри педагогіки і психології (дошкільної та корекційної) імені проф. Т.І. Поніманської було заслухано питання: «Про організацію І етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук МОН України»

Згідно наказу ректора РДГУ проф. Постоловського Р.М. за № 191-01-01 від 1.11.16 р. упродовж первого етапу (в листопаді) студенти, бажаючі взяти участь у Конкурсі, подають наукові роботи на розгляд базової кафедри.

На кафедру подали роботи такі студенти:

№№

з/п

Прізвище, ім’я студента

Група, спеціальність

Науковий керівник

1.

Давидович Анна

Магістрантка, «Дошкільна освіта»

Доц. Н.М. Горопаха

2.

Воробей Тетяна

Магістрантка, «Дошкільна освіта»

Доц. О.І. Падалка

3.

Стрілець Оксана

4 курс, «Корекційна освіта»

Доц. Т.О. Павлюк

4.

Хомич Марія

4 курс, «Корекційна освіта»

Доц. Н.М. Руденко

На другому етапі (в грудні) конкурсна комісія кафедри проводить якісний відбір не більше трьох кращих наукових робіт із кожної галузі науки та надсилає їх до відповідних базових вищих навчальних закладів для участі у другому турі Конкурсу до 25 січня 2017 р.

Було запропоновано створити конкурсну комісію кафедри у складі зав. кафедрой доц. І.М. Дичківської, проф. В.М. Руденко, доц. Н.М. Руденко. Рекомендовати студентів Давидович А., Воробей Т., Стрілець О., Хомич М. до участі у другому етапі Конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук МОН України.