Пішла з житття ПОНІМАНСЬКА ТАМАРА ІЛЛІВНА

16.07.2016 18:00

16 липня 2016 року після тривалої хвороби пішла з житття ПОНІМАНСЬКА ТАМАРА ІЛЛІВНА — проректор з наукової роботи Рівненського державного гуманітарного університету, завідувач кафедри педагогіки і психології (дошкільної та корекційної), кандидат педагогічних наук, професор і просто вродлива Жінка, високопрофесійний науковець, талановитий організатор.

 

45 років свого життя присвятила рідному університету, у якому пройшла шлях від студентки до професора, завідувача кафедри, проректора з наукової роботи.

Автор понад 300 наукових та науково-методичних праць. Підручники, навчальні та методичні посібники Тамари Іллівни є надійним підґрунтям підготовки кадрів з дошкільної освіти в усій Україні, а монографії та публікації у наукових виданнях знані за кордоном.

Мудрість педагога, відповідальність, вірність обраній справі, професійна і особиста порядність здобули їй заслужений авторитет, повагу багатьох поколінь студентів і викладачів. Талановитий педагог, фундаментальний науковець Тамара Іллівна Поніманська мала унікальну життєву мету – змінювати світ, власним творенням добра викорінювати людську байдужість, неповагу, корисливість у людському соціумі, плекати мудрість і професіоналізм у серцях своїх учнів.

У серцях усіх, хто її знав, вона залишиться сповненою життєвою енергією, оптимізмом, гумором і, навіть, самоіронією.

 

Висловлюємо співчуття родині і колегам з приоду важкої і непоправної втрати.